Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Mogućnost zaposlenja

Ispis

NOVA Rent a Car Split je jedna od vodećih agencija za najam automobila u Hrvatskoj. Svaki djelatnik unutar naše tvrtke igra bitnu ulogu u pružanju izvrsne usluge klijentima što nam je omogućilo rast i pružilo još više mogućnosti za zaposlenje u Nova rent a car Split.

Kako bi  postigli još bolje rezultate želimo osposobiti tim ljudi koji svakodnevno na svom poslu daju sve od sebe kako bi pružili najbolju moguću uslugu.

Nova Rent a Car Split širi poslovanje u Hrvatskoj i u stalnoj smo potrazi za kvalificiranim zaposlenicima motiranim za rad i pružanjem najbolje moguću uslugu našim cijenjenim klijentima. Cijenimo talentirane pojedince i potičemo raznolikost na radnom mjestu jer smo stava da jedinstvene ideje mogu doći od bilo koga.

Ako ste Vi visoko motivirana osoba i smatrate da imate kvalitete da postanete dio NOVA Rent a Car tima budite slobodni proslijedit nam Vaše podatke.

OTVORENA RADNA MJESTA    

 -Trenutno nijedno mjesto nije raspoloživo 

Ako ste motivirani za rad u živom aktivnom okruženju koje vas potiče na rad i razmišljanje te interakciju s klijentima, onda ste prava osoba za  posao u tvrtki NOVA Rent a Car u Hrvatskoj.

Ako željeni posao trenutno nije dostupan, budite slobodni poslati nam Vašu molbu i životopis a mi ćemo Vas kontaktirati kada posao postane dostupan.

Prijaviti se možete preko našeg online obrasca ili na mail  resursi@rentacarsplit.net